Implementare

Proiectul Erasmus+„Siguranța online și offline în școala viitorului” derulat în Școala Gimnazială „Constantin Gh. Marinescu” Galați în perioada 1 septembrie 2020 – 30 iunie 2022 va fi implementat de către echipa de proiect care a asigurat succesul proiectului Erasmus+ „Școala incluzivă – o școală pentru fiecare”.

Proiectul își propune formarea europeană a 18 profesori din școala noastră, respectiv 1 profesor învățământ preșcolar, 7 profesori învățământ primar și 10 profesori învățământ gimnazial, inclusiv directorul și directorul adjunct. Aceștia vor participa la 6 cursuri de formare Erasmus+ oferite de 6 furnizori de formare diferiți în Belgia, Germania, Olanda, Portugalia și Spania.

Din cauza pandemiei de coronavirus, majoritatea cursurilor se vor desfășura în alte perioade decât cele stabilite în proiectul depus în februarie 2020, ceea ce a condus și la prelungirea perioadei de implementare a proiectului până în 30 iunie 2022, acesta fiind prevăzut inițial să se încheie pe 31 ianuarie 2022.

Detalii despre implementarea proiectului în școala noastră găsiți pe paginile dedicate implementării cunoștințelor și abilităților dobândite la fiecare din cele 4 cursuri de formare, respectiv Implementare curs C1Implementare curs C2Implementare curs C3, Implementare curs C4, Implementare curs C5 și Implementare curs C6.