Implementare curs C2

C2. La cursul „Creativity in Teaching and Learning using ICT: The Digital Classroom”, desfășurat în perioada 17-23 aprilie 2021, în localitatea Alcala de Henares, Madrid, Spania au participat Perju Nicoleta-Gina – profesor învățământ primar, Vasile Mădălina – profesor geografie și Vasile Mihai – profesor limba română.

Aceștia au susținut în luna mai 2021 două sesiuni de instruire, una pentru cadrele didactice din învățământul primar și una pentru profesorii de la clasele gimnaziale, intitulate „Modalități de transformare a orelor de curs în ore digitale”, unde au prezentat platformele și instrumentele educaționale digitale cu care s-au familiarizat în timpul cursului, dând câteva exemple ușor de folosit la clasă, cum ar fi: folosirea Webquest și Minecraft la clasele primare (Perju Nicoleta-Gina), Kahoot! (Vasile Mădălina) sau Blogger (Vasile Mihai).

Prezentare Perju Nicoleta Gina

 

                     

                     

 

Softurile și platformele educaționale folosite la clasă începând din iunie 2021 până în iunie 2022 și evaluarea impactului lor asupra elevilor  este detaliată de către cei trei participanți pe următoarele pagini:

Implementare curs C2 – Perju Nicoleta Gina

Implementare curs C2 – Vasile Mădălina

Implementare curs C2 – Vasile Mihai