Diseminare

Proiectul Erasmus+ de mobilități în domeniul educației școlare „Școala incluzivă – o școală pentru fiecare”, derulat de Școala Gimnazială „Constantin Gh. Marinescu” în perioada 1 septembrie 2017-30 iunie 2019, are prevăzute următoarele activități de diseminare:

  1. Prezentarea proiectului în primul Consiliu profesoral din septembrie 2017 și anunțarea calendarului și criteriilor de selecție a participanților la mobilități.
  2. Diseminarea cursurilor de formare, la întoarcerea din mobilități, în școală și în cadrul întâlnirilor metodice la nivel local sau județean.
  3. Postarea pe blogul proiectului a materialelor proiectului și actualizarea continuă.
  4. Promovarea proiectului în mass-media locală, începând din decembrie 2017.
  5. Realizarea unor instrumente de lucru și a unui ghid de bune practici, pe discipline și nivele de studiu, în perioada noiembrie 2018-iunie 2019.

Proiectul a fost promovat vizual prin bannere și autocolante la intrările în școală și în sala multimedia a școlii, precum și prin afișe la capetele holurilor de pe fiecare nivel al școlii.

Toate acțiunile de diseminare ale proiectului și ale mobilităților sunt prezentate pe larg pe paginile dedicate de pe acest blog.